Tickets

De volgende editie is gepland op 14 september 2021! Eerdere edities waren snel uitverkocht, dus wees er snel bij.

Om vrije zitplaatsen mogelijk te maken, maken we voor toegang gebruik van de CoronaCheck-app, waarmee u kunt aantonen dat u gevaccineerd, hersteld of recent getest bent. Als u geen geldige QR-code kunt laten zien, zijn er sneltesten (tegen kostprijs) beschikbaar. Wees op tijd om te voorkomen dat we u pas in de pauze kunnen toelaten.

Voorwaarden

Door deelname aan TEDxGorinchem (als spreker, bezoeker of sponsor) gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

  • Tijdens de avond worden foto’s en video’s gemaakt van de sprekers en bezoekers om de sfeer vast te leggen. Deze beelden worden gebruikt na afloop om een impressie te geven, en als promotiemateriaal voor een eventuele volgende editie.
  • Bij het aanschaffen van een ticket geeft u uw mailadres. Dit mailadres zal worden gebruikt voor het opsturen van de tickets, en voor een eenmalige enquĂȘte die we verplicht vanuit TED moeten afnemen om de kwaliteit van de avond te polsen. We zullen het adres verder niet gebruiken of doorgeven aan anderen. Wilt u op de hoogte blijven van TEDxGorinchem activiteiten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of ons volgen op de diverse sociale platformen.
  • Het aanschaffen van een ticket geeft u recht op een zitplaats tijdens de avond. Bij verhindering kunnen we geen geld teruggeven. U mag uw ticket wel doorgeven of doorverkopen tegen het normale tarief aan een ander. Doe dat alstublieft, we hebben graag een volle zaal.
  • Mocht het evenement om onvoorziene redenen die buiten onze macht liggen (natuurgeweld, adviezen vanuit RIVM, etc.) niet door kunnen gaan, zullen we de tickethouders zo snel mogelijk informeren. Geld terug is dan in principe niet mogelijk, maar we zullen in overleg met de locatie en andere betrokkenen kijken hoe we de tickethouders zo goed mogelijk kunnen vergoeden.