Tickets

Nieuwe datum: 1 september 2020 – Nieuwe locatie: Nieuwe Doelen
Kan u onverhoopt toch niet komen? Laat het ons zsm weten, dan kunnen we anderen blij maken.

We zijn bijna uitverkocht!
Onze eerste geplande datum was uitverkocht, maar dankzij de nieuwe datum zijn er enkele plekken vrij gekomen. Mocht het hieronder niet lukken, stuur ons een berichtje, en wie weet kunnen we via een wachtlijstje u toch nog een plekje bieden.

De koffie/thee staat klaar om 19.30 uur, de show begint om 20.00 uur.
Kom niet te laat, want anders kunnen we helaas geen toegang meer verlenen.
De nieuwe locatie is theater de Nieuwe Doelen/Vijfzinnen. Op loopafstand van het theater ligt parkeergarage Kweeklust, vanuit daar loopt u binnen 2 minuten het theater binnen.

 

Voorwaarden

Door deelname aan TEDxGorinchem (als spreker, bezoeker of sponsor) gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.
– Tijdens de avond worden foto’s en video’s gemaakt van de sprekers en bezoekers om de sfeer vast te leggen. Deze beelden worden gebruikt na afloop om een impressie te geven, en als promotiemateriaal voor een eventuele volgende editie. 
– Bij het aanschaffen van een ticket geeft u uw mailadres. Dit mailadres zal worden gebruikt voor het opsturen van de tickets, en voor een eenmalige enquête die we verplicht vanuit TED moeten afnemen om de kwaliteit van de avond te polsen. We zullen het adres verder niet gebruiken of doorgeven aan anderen. Wilt u op de hoogte blijven van TEDxGorinchem activiteiten, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of ons volgen op de diverse sociale platformen.
– Het aanschaffen van een ticket geeft u recht op een zitplaats tijdens de avond. Bij verhindering kunnen we geen geld teruggeven. U mag uw ticket wel doorgeven of doorverkopen tegen het normale tarief aan een ander. Doe dat alstublieft, we hebben graag een volle zaal.
– Mocht het evenement om onvoorziene redenen die buiten onze macht liggen (natuurgeweld, adviezen vanuit RIVM, etc.) niet door kunnen gaan, zullen we de tickethouders zo snel mogelijk informeren. Geld terug is dan in principe niet mogelijk, maar we zullen in overleg met de locatie en andere betrokkenen kijken hoe we de tickethouders zo goed mogelijk kunnen vergoeden.